Borriana recapta 100.000 euros per a la compra de test ràpids del COVID-19
18
MAY

Borriana recapta 100.000 euros per a la compra de test ràpids del COVID-19

Borriana ha recaptat 100.000 euros per a la compra de test ràpids per al Coronavirus.

Ha sigut gràcies a les aportacions de la Fundació Satine, entitats taurines de la comarca, Federació de Falles, Empreses i particulars varis.

La Fundació Satine ha sigut la promotora i la que ja va realitzar una primera compra i lliurament de test ràpids i en aquesta segona remesa, ha tornat a realitzar, un altre esforç econòmic, a més del logístic.

Entre tots els col·lectius, es va aconseguir la xifra de 68.849´55 euros. La Fundació Satine ha aportat la quantitat restant, per a aconseguir la xifra de 100.000 euros.

Així, la Associacions Taurines de tota la comarca, han aportat la xifra de 40.000 euros i ha sigut el col·lectiu, al marge de Satine, que major implicació ha aconseguit i majors diners ha recaptat, a molta distància de la resta de col·lectius. Queda així clar el potencial del món del bou, però també la solidaritat entre aquest col·lectius.

Pel que respecta a la Federació de Falles, ha aconseguit recaptar 10.000 euros entre els seus 2.800 associats repartits en 19 comissions falleres.
Finalment, diverses empreses i ciutadans que han aportat diners directament a la Fundació, s'han recollit altres 18.000 euros.
Des de la Fundació Satine, s'ha assegurat que immediatament es procedirà a la compra d'aquests test i que es realitzarà un ús assenyat dels mateixos, ja que l'objectiu, és el de detectar aquelles persones que poden estar infectats de Coronavirus, per a previndre la propagació del virus.